Hyvinvointia kehollesi – Pienryhmävalmennus

Lue tämä viesti, jos olet kyllästynyt siihen, että kroppa on jatkuvasti jumissa. Tämän valmennuksen avulla pääset 10 viikossa kohti toimivampaa kehoa ja energisempää oloa.

TÄMÄ VALMENNUS ON LOPPUUNMYYTY. SEURAAVA RYHMÄ ALKAA TODENNÄKÖISESTI SYYSKUUSSA.

Valmennus sopii sinulle, jos yksi tai useampi näistä tuntuu tutulta:

 • Istut työssäsi paljon tai teet hyvin yksipuolista työtä
 • Esimerkiksi alaselkäsi kipuilee usein tai niskahartiaseutu on koko ajan jumissa
 • Olet usein hyvin väsynyt työpäivän jälkeen
 • Tiedät, että sinun pitäisi huoltaa kehoasi useammin, mutta et vaan jostain syystä saa aikaiseksi
 • Koet, että sinulla ei ole riittävästi aikaa kehonhuoltoon
 • Et oikein tiedä, mitä eri liikkeitä ja/tai venytyksiä sinun kannattaisi tehdä

Valmennus sopii erityisen hyvin sinulle, jos haluat nauttia liikunnasta rennolla fiiliksellä, mutta viime aikoina liikunnan harrastaminen on jäänyt syystä tai toisesta vähemmälle.

 

“Lähdin mukaan Jukan valmennukseen, koska kärsin jatkuvista niska-hartiajumeista sekä selkäkivuista. Olen saanut huomattavaa helpotusta kipuihin ja erityisesti hartiaseudun liikkuvuus on parantunut selvästi.” – Nainen, 50v

 

Mihin tämä valmennus perustuu?

 

Pienryhmävalmennus

Sain itsenikin parempaan kuntoon tämän valmennuksen menetelmillä

Olin itse vielä pari vuotta sitten niin jumissa, että sukkien jalkaan laittaminen aamulla oli välillä kovan työn takana. Hartiat olivat jatkuvasti jumissa, alaselkä ei kestänyt pitkää istumista enkä oikeastaan enää elänyt päivääkään täysin ilman kipuja. Myös pääni oli usein kipeä ja keskittymiskyky töissä täysin olematon. Oireet olivat yleensä pahimmillaan pitkän työpäivän jälkeen. Usein myös tuntui, että olin työpäivän jälkeen fyysisesti todella väsynyt. Kävin usein hieronnassa, josta sainkin aina hetken helpotusta vaivoihin, mutta jonkin ajan kuluttua vaivat aina palasivat takaisin.

Jossain vaiheessa tajusin, että nyt täytyy ihan oikeasti tehdä jotain. Joten päätin lopulta ottaa itseäni todellakin “niskasta kiinni” ja ottaa selvää, miten ongelmista voisi päästä eroon. Parin vuoden aikana olen oppinut paljon (osan myös kantapään kautta) ja 1,5 vuotta sitten päädyin myös virallisesti opiskelemaan tätä alaa. Nyt olen saanut koostettua kaikesta oppimastani ohjelman, jota noudattamalla olen saanut merkittävää helpotusta vaivoihini. Edelleenkään en ole mikään erityisen notkea ja kehossani on paljon esimerkiksi puolieroja, mutta suunta on oikea ja elämänlaatuni on vaivojen vähenemisen myötä parantunut valtavasti. Nyt haluan auttaa sinua saamaan yhtä hyviä tuloksia.

Uskotpa sitten evoluutioteoriaan taikka luomisteoriaan (tai johonkin aivan muuhun), on täysin selvää, että viimeisen noin 50 vuoden aikana meidän päivittäinen elämä on muuttunut aivan täysin eikä ihmisen kroppa ole ehtinyt tottua siihen. Ennen teimme fyysisesti monipuolista ja raskastakin työtä, nykyään pysymme suurimman osan päivästä paikallamme tai teemme hyvin yksipuolista työtä. Jopa viimeisen kymmenen vuoden aikana on tapahtunut varsin radikaali muutos. Kymmenen vuotta sitten moni katsoi iltaisin televisiota sohvalla istuen, nykypäivänä tuijotamme sen lisäksi vielä kännykkää tai tablettia niska kyyryssä. Jos mennään ajassa taaksepäin ”hieman” pidemmälle (noin 5000 vuotta), niin ihmisten oli käytännössä pakko olla liikkeellä koko ajan, saadakseen ruokaa ja suojautuakseen esimerkiksi pedoilta. Meidän kroppa on siis tuhansien vuosien aikana kehittynyt nimenomaan liikkumista varten, eikä meidän geenit ole muuttuneet merkittävästi noista ajoista. Pienet lapset ovat hyviä esimerkkejä siitä, miten paljon ihmiset ovat todennäköisesti liikkuneet aikaisemmin. Kaikista pienimmät lapset ei ole vielä ”oppineet” nyky-yhteiskunnan passiiviseen elämäntyyliin.

Viimeisten 50 vuoden aikana meidän päivittäinen elämä on muuttunut aivan täysin eikä ihmisen kroppa ole ehtinyt tottua siihen.

Me voimme siis tietyllä tapaa “syyttää” nyky-yhteiskuntaa meidän ongelmista, mutta on hieman helpompaa tehdä muutoksia omaan elämäänsä kuin muuttaa koko yhteiskuntaa. Erilaisista kehon kireyksistä ja vaivoista eroon pääseminen ja niiden ehkäiseminen ei välttämättä ole helppoa, mutta se on kuitenkin täysin mahdollista. Eikä se vaadi kuin pieniä muutoksia päivittäiseen tekemiseen. Ei kuitenkaan ole olemassa mitään yksittäistä ”kikkaa”, millä kaikista ongelmista päästäisiin eroon. Vaivat syntyvät lähes aina monen yhteistekijän tuloksena ja siksi muutoksiakin täytyy tehdä kokonaisvaltaisesti. Pelkällä säännöllisellä hieronnalla voidaan toki jo lieventää kipuja ja rentouttaa lihaksia, mutta hieronta on kuitenkin vain yksi keino, eikä se varsinaisesti ehkäise vaivojen syntyä. Uskon siihen, että parhaat tulokset saadaan kokonaisvaltaisella lähestymistavalla, yhdistellen parhaita puolia eri metodeista. Kun teet pieniä positiivisia muutoksia liittyen kaikkiin tämän valmennuksen eri osa-alueisiin, saat varmasti myös positiivisia tuloksia.

Kehittämäni valmennuksen tarkoituksena on antaa sinulle tarvittavat työkalut pitkittyneistä vaivoista eroon pääsemiseksi ja elämänlaadun parantamiseksi. Saat keinoja omatoimiseen, nopeaan ja helppoon kehonhuoltoon. Käytännön toteutuksena on pienryhmävalmennus, joka alkaa sunnuntaina 4.3 klo 17:15 Klaukkalassa musiikkileikkikoulu Tiluliin tiloissa. Yhteistreeneissä liikumme rennolla fiiliksellä yhteensä 9 kertaa. Valmennuksessa ei kuitenkaan ole kyse vain muutaman kuukauden “dieetistä”, jonka jälkeen palataan takaisin vanhaan. Yksi olennainen osa valmennusta on se, että saat luotua elämääsi uusia hyvinvointia lisääviä pysyviä tapoja. Valmennuksen jälkeen saat myös mahdollisuuden jatkaa edellisen valmennuksen läpikäyneiden kanssa jatkoryhmässä.

“Jouduin ennen valmennukseen lähtemistä kantamaan jatkuvasti särkylääkepakettia mukana. Myös lihasrelaksanttien menekki oli suuri. Nyt olen oppinut, että ennaltaehkäisy venytyksin/vastaliikkein on huomattavasti parempi keino, ja myös varsin helppoa sekä nopeaa. Suosittelen valmennusta kaikille, jotka kärsivät lihasjumien aiheuttamista säryistä tai joiden liikkuvuus on syystä tai toisesta kärsinyt.”

 

Tämä valmennus ei kuitenkaan sovi sinulle jos:

 • Vaivasi ovat kehittyneet hyvin äkillisesti tai kärsit parhaillaan vakavasta, esimerkiksi selkä- tai niskavammasta. Tällöin kehotan sinua hankkiutumaan lääkäriin.
 • Kaipaat hyvin yksilöllistä ohjausta. Tällöin suosittelen, että ryhmävalmennuksen sijasta aloitat kanssani vastaavan yksilövalmennuksen.
 • Sinulla ei ole riittävää motivaatiota tehdä muutoksia. Haluan tähän valmennukseen vain sellaisia henkilöitä, jotka tahtovat tosissaan tehdä positiivisia muutoksia elämäänsä. Minä annan työkaluja, mutta lopulta vain sinä pystyt vaikuttamaan lopputulokseen. Teen kyllä kaikkeni, jotta voisin auttaa sinua eteenpäin.

 

Valmennuksen sisältö ja aikataulu

Valmennuksen aikana saat kaiken tämän:

 • 9 yhteisharjoitusta, joissa keskitytään liiketekniikoiden opetteluun sekä rentoon ryhmässä liikkumiseen (sisältää alku- ja lopputestit)
 • 2 eri harjoitusohjelmaa kotiin – kireyksiä avaavia ja liikehallintaa lisääviä liikkeitä (kuvalliset/videolliset ohjeet)
 • Opit putkirullan (foam roller) oikeaoppisen käytön lihasjumien avaamiseksi
 • Saat käytännönläheisiä vinkkejä istumisen vähentämiseen ja arkiliikunnan lisäämiseen

Pienryhmävalmennus on sinulle erittäin edullinen tapa saada vaivoihisi helpotusta. Vastaava yksilövalmennus maksaisi vähintään 949€. Kun päätät lähteä tähän ryhmään mukaan nyt, saat koko valmennuksen hintaan 269€. Liity siis nyt mukaan ennen kuin on liian myöhäistä. Seuraava mahdollisuus on todennäköisesti vasta puolen vuoden päästä. 

Voit maksaa valmennuksen sopimuksen mukaan 1-3 erässä maaliskuun-toukokuun aikana. Maksutapoina käyvät kortin ja laskun lisäksi nyt myös ePassin sporttipassi sekä Edenredin Ticket Duo-kortti. 

 

100% Tyytyväisyystakuu

 

Saat valmennuksen ensimmäisten kahden viikon ajaksi täyden 100% tyytyväisyystakuun. Jos et siis jostain syystä ole tyytyväinen valmennukseen, ei sinun ole pakko jatkaa ryhmässä etkä silloin myöskään maksa mitään. Haluan, että saat tuloksia etkä haaskaa aikaasi. Voit siis ilmoittautua nyt mukaan ilman mitään riskiä.

 

Kyllä, haluan mukaan!

 

Kun ilmoittaudut mukaan nyt, saat vielä yhden 60 minuutin hieronnan (arvo 49€) ilmaiseksi! 

 

Klaukkala

Liity nyt mukaan, niin saat vielä yhden hieronnan ilmaiseksi.

Valmennukseen kuuluu lisäksi myös noin kahden tunnin luento aiheesta: ”Miksi ja miten nykypäivänä kannattaisi liikkua, jotta voisit paremmin?”.  Liikunnan ei suinkaan tulisi aina olla kehoa kuormittavaa, vaan nykypäivänä yhä enemmän sekä työn että arjen rasituksista palauttavaa kevyttä ja rentoa liikuntaa. Puhun luennon aikana muun muassa siitä, miten kokonaisvaltainen rasitus kannattaa ottaa huomioon omaa liikkumista suunnitellessa. Luento sai edellisen valmennuksen läpikäyneiltä täydet 5/5 pistettä.

Yhteistreenit järjestetään aina sunnuntaisin 4.3.2018 alkaen klo 17:15 – 18:15 Klaukkalassa musiikkileikkikoulu Tiluliin tiloissa (Kiikkaistenkuja 1). Valmennuksen alustava aikataulu on seuraava:

 • Viikko 1 – 4.3 Alkutestit
 • Viikko 2 – 11.3 Liikkuvuus ja liikehallintaharjoitteet osa 1
 • Viikko 3 – 18.3 Foam roller tekniikat osa 1
 • Viikko 4 – 25.3 Liikkuvuus ja liikehallintaharjoitteet osa 1 
 • Viikko 5 – 1.4  Ei yhteisharjoitusta
 • Viikko 6 – 8.4 Liikkuvuus ja liikehallintaharjoitteet osa 2
 • Viikko 7 – 15.4 Foam roller tekniikat osa 2
 • Viikko 8 – 22.4 Rentouttava venyttely
 • Viikko 9 – 29.4 Liikkuvuus ja liikehallintaharjoitteet osa 2 
 • Viikko 10 – 6.5 Lopputestit

Luennon tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. 

Valmennuksen jälkeen voit halutessasi jatkaa jatkoryhmässä edellisen valmennuksen läpikäyneiden kanssa.

“Valmentaja oli ihan huippu! Ei treenattu “otsa rypyssä”, vaan hymyssä suin 🙂 Eikä omatoimisiin harjoitteisiinkaan kulu edes paljoa aikaa.”

 

Ilmoittaudu nyt mukaan

 

 

Jos haluaisit osallistua ryhmään, mutta tiedät ettet jostain syystä pääse aina osallistumaan yhteistreeneihin, ota minuun yhteyttä sivun alaosassa olevalla lomakkeella ja kerro lyhyesti tilanteestasi. Osa ryhmätreeneistä voidaan joissain tapauksissa korvata yksilöharjoituksilla.

Kun ilmoittaudut nyt mukaan, saat vielä lisäksi kaupan päälle henkilökohtaisen Huco Sport -liikkujan profiilin ja sen analysoinnin (arvo 79€). Huco Sport -profiili auttaa sinua löytämään oman luontaisen liikkumistyylisi. Profiilin kautta opitut asiat auttavat sinua pitämään motivaatiosi liikuntaa kohtaan mahdollisimman vahvana. Profiili näyttää myös mitkä ovat sinun heikot kohtasi ja kompastuskivesi. Näin osaat paremmin välttää ne.

Huco Sport -profiilin avulla löydät oman luontaisen liikkumistyylisi.

Huco Sport-profiili näyttää nimenomaan sinun luontaisen liikuntatyylisi ja miten juuri sinun on mielekästä liikkua, jotta saat liikunnasta hyvää oloa ja motivaatiosi vahvistuu. Profiilin avulla tunnistat miten sinun on hyvä pitää motivaatio yllä ja miten saavutat sinulle sopivat tavoitteet. Saat sähköpostilla linkin profiilikyselyyn, johon vastaaminen kestää n. 8-10 minuuttia. Tämän jälkeen käymme yhdessä profiilin läpi sovittuna ajankohtana.

Nyt saat siis koko valmennuksen 269 eurolla (ja päälle vielä yhteensä 128 euron arvoiset edut). Kannattaa toimia nopeasti ennen kuin on liian myöhäistä. 

 

Kyllä, haluan mukaan!

 

 

Et tarvitse valmennukseen osallistuaksesi mitään muita välineitä kuin jumppamaton ja rennot sisäliikuntavarusteet. Et myöskään tarvitse aikaisempaa kokemusta kehonhuoltoharjoittelusta. Lähdemme liikkeelle hyvin yksinkertaisista ja helpoista, mutta tehokkaista harjoitteista, jotka sopivat jokaiselle lähtötasosta ja kunnosta riippumatta.

Tervetuloa mukaan! 🙂 

Jos scrollasit suoraan sivun loppuun, niin tässä vielä tiivistettynä olennaisimmat: 

 • 10 viikon pienryhmävalmennus alkaa sunnuntaina 4.3 klo 17:15 Klaukkalassa musiikkileikkikoulu Tiluliin tiloissa
 • Saat valmennuksen ensimmäisten kahden viikon ajaksi täyden 100% tyytyväisyystakuun. Voit siis kokeilla valmennusta ilman mitään riskiä.
 • Kun ilmoittaudut mukaan nyt, saat valmennuksen 269 eurolla (ja päälle vielä yhteensä 128 euron arvoiset edut). Maksaa voit 1-3 erässä. 
 • Valmennus sopii erittäin hyvin myös vähän liikkuneille ja heikommassa kunnossa oleville. Lähdemme liikkeelle helpoista ja kevyistä, mutta tehokkaista harjoitteista.

 

Ilmoittaudu nyt mukaan

 

 

Haluatko kysyä minulta jotain valmennuksesta?

Lähetä kysymyksesi alla olevalla lomakkella tai soita numeroon 040-7034740. Vastaan sinulle mahdollisimman pian. Voit myös laittaa erikseen sähköpostia osoitteeseen jukka(at)hierontaklaukkala.fi. Muut yhteystiedot löytyvät täältä.