Leppoisasti liikkelle – Yksilövalmennus

Valmennus Klaukkala

Valmennus, joka räätälöidään aina juuri sinun tarpeisiisi.

Yksi nopein pääsee vielä mukaan täysin uuteen yksilövalmennukseen!

Tämä valmennus sopii sinulle, jos yksi tai useampi näistä tuntuu tutulta

  • Ymmärrät, että sinun pitäisi liikkua nykyistä enemmän, mutta et vaan jostain syystä ole saanut aikaiseksi
  • Haluaisit oppia nauttimaan liikunnan tuomasta hyvästä olosta, ilman kovaa rääkkiä
  • Kaipaat tukea ja opastusta liikunnan aloittamiseen ja esimerkiksi liiketekniikoiden opetteluun
  • Haluat pysyviä muutoksia, jotka lisäävät hyvinvointiasi sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä

Valmennus sopii erityisen hyvin sinulle, jos haluat nauttia liikunnasta rennolla fiiliksellä, ilman kovia tulostavoitteita. 

 

Varaa nyt aika ilmaiseen alkukartoitukseen!

 

Miksi sinun kannattaisi aloittaa valmennus minun kanssani?

 

Pienryhmävalmennus

Saat liikunnasta itsellesi lisää energiaa.

Tämän valmennuksen tarkoituksena on muuttaa sinun tapojasi pysyvästi. Useat valmennukset tähtäävät esimerkiksi painonpudotukseen tiukalla aikataululla, ja joskus siinä toki voidaan onnistuakin. Valitettavan usein pysyvät muutokset jäävät kuitenkin saavuttamatta ja kovalla rääkillä saavutetut tulokset ovat lopulta vain muistoja. Tämän valmennuksen avulla sinä saat tuloksia sekä pitkällä että lyhyellä aikavälillä.

Liikunnan aloittamiseen liittyen ehkä yleisin virhe on se, että liikutaan lähtötasoon nähden aivan liian kovalla teholla. Tämä johtaa usein siihen, että jo muutaman kuukauden jälkeen koko kroppa on aivan tukossa tai joku paikka hajoaa. Into saattaa myös alkuinnostuksen jälkeen lopahtaa, koska jatkuvasti omaan tasoon nähden liian kova treeni ei todellakaan ole kivaa. Minun valmennuksessa teemme sinulle yhdessä ohjelman, jota noudattaessa kuormitus ei pääse kasvamaan liian suureksi. Pääset liikkumaan tavalla joka kehittää, muttei kuluta voimavarojasi liikaa. Päinvastoin, saat liikunnasta lisää energiaa! Monet luulevat, että kuntoa kehittääkseen tarvitsee jatkuvasti rehkiä hullun lailla. Sinun ei sitä kuitenkaan tarvitse sitä tehdä 🙂

Tämä valmennus räätälöidään vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Selvitämme yhdessä sinulle luontaisen liikkumistyylin ja keinot siihen miten sinä motivoidut liikkumaan.

”Olemme sitä mitä toistuvasti teemme. Erinomaisuus, siis, ei ole teko vaan tapa.” –Aristoteles

 

Säännöllisen liikunnan aloittaminen ja varsinkin sen ylläpitäminen alkuinnostuksen jälkeen saattaa joillekin olla hyvinkin haasteellista. Jos liikunnasta kuitenkin saa itselleen luotua tavan, onnistuu liikkuminen vähän niin kuin itsestään, ilman sen kummempia henkisiä ponnisteluja. Minä autan sinua luomaan näitä tapoja.

Tämä valmennus ei kuitenkaan sovi sinulle, jos sinulla ei ole riittävää motivaatiota tehdä muutoksia. Otan tähän valmennukseen vain sellaisia henkilöitä, jotka tahtovat tosissaan tehdä positiivisia muutoksia elämäänsä. Minä annan työkaluja, mutta lopulta vain sinä pystyt vaikuttamaan lopputulokseen. Teen kyllä kaikkeni, jotta voisin auttaa sinua eteenpäin. 

Valmennuksen hinta riippuu aina sisällöstä, joka alkukartoituksen yhteydessä määritellään vastaamaan sinun tarpeitasi. Alla on kuitenkin muutamia esimerkkipaketteja. 

Personal Trainer Klaukkala

 

Varaa nyt aika ilmaiseen alkukartoitukseen!

 

  • Et tarvitse mitään jäsenyyksiä esimerkiksi kuntosalille. Kaikki harjoitteet ovat sellaisia, mitkä voi tehdä käytännössä missä vaan.
  • Sinun ei tarvitse sitoutua pitkiin sopimuksiin
  • Voit koska tahansa lopettaa valmennuksen tai voimme muokata sitä paremmin tarpeisiisi sopivaksi. Irtisanomisaika on 1 kuukausi. 

Lähde nyt mukaan valmennukseen, jonka avulla kehityt ilman kipuja, jumeja ja jatkuvaa rääkkiä! 

Minulla on tilaa tällä hetkellä vain yhdelle uudelle valmennettavalle, joten toimi nopeasti jos sinusta tuntuu siltä, että haluat tehdä muutoksia. Maksutapoina käyvät kortin, käteisen ja laskun lisäksi myös ePassin sporttipassi sekä Edenredin Ticket Duo-kortti.

 

100% Tyytyväisyystakuu

 

Saat valmennuksen ensimmäisten kahden viikon ajaksi täyden 100% tyytyväisyystakuun. Jos et siis jostain syystä ole tyytyväinen valmennukseen, ei sinun ole pakko jatkaa kanssani etkä silloin myöskään maksa mitään. Haluan, että saat tuloksia etkä haaskaa aikaasi. Voit siis aloittaa nyt ilman mitään riskiä.

Jos tavoitteenasi on pudottaa myös painoa, voidaan valmennukseen sisältää myös ravintopäiväkirjan analysointi ja vinkkejä terveellisempään ravintoon. Pienillä pysyvillä muutoksilla saavutetaan ravintoonkin liittyen parhaita tuloksia.

Et tarvitse valmennukseen osallistuaksesi mitään välineitä. Et myöskään tarvitse aikaisempaa kokemusta tavoitteellisesti harjoittelusta. Lähdemme liikkeelle hyvin yksinkertaisista ja helpoista, mutta tehokkaista harjoitteista, jotka sopivat aivan jokaiselle lähtötasosta ja kunnosta riippumatta.

 

Varaa nyt aika ilmaiseen alkukartoitukseen!

 

Haluatko kysyä minulta jotain valmennuksesta?

Lähetä kysymyksesi alla olevalla lomakkella tai soita numeroon 040-7034740. Vastaan sinulle mahdollisimman pian. Voit myös laittaa erikseen sähköpostia osoitteeseen jukka(at)hierontaklaukkala.fi. Muut yhteystiedot löytyvät täältä.