Hierontaklaukkala.fiOnko sinulla niska tai hartiat jumissa? Alaselkä kipuilee? Päätä särkee? Kädet puutuu tai jalat kramppailee?  

Me voimme auttaa! Tervetuloa käymään osoitteeseen Klaukkalantie 56B.

Varaa nyt aika hierojalle nettiajanvarauksesta.

Hieronnan voit maksaa yleisimpien maksukorttien lisäksi myös Epassin Hyvinvointipassilla, Smartumin Hierontasaldolla sekä Edenred Hierontaedulla.

 

VARAA AIKA TÄÄLTÄ

 

 

Jos haluat tilata lahjakortin, voit tehdä sen alla olevan linkin takaa. 

 

TILAA LAHJAKORTTI

 

 

Keitä me olemme?

 

Hieroja Antti Valkjärvi

 

Olen Antti Valkjärvi, koulutettu hieroja ja urheiluhieroja.

Lisäksi olen suorittanut hierojan erikoisammattitutkinnon nivel-liikkuvuuden edistämisestä ja minulla on kokemusta myofaskiaalisesta hoidosta eli kalvojen käsittelystä, sekä kinesioteippauksesta. Olen saanut myös valmennusoppia, josta on hyötyä etenkin urheileville tai siitä kiinnostuneille.

Minulta saat yksilölle räätälöityä hierontaa ja pyrin saavuttamaan parhaimman hoitokokonaisuuden asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Tervetuloa hoitoon!

 

Muutamia Antin asiakkaiden kommentteja: 

“Hyvät otteet, uutta tekniikkaa. Antti tiesi mitä teki! Varasin hänelle jo uuden ajan. Suosittelen häntä myös miehelleni.” 

“Asiallinen, ystävällinen, asiansa osaava hieroja!”

“Ammattitaitoinen hieroja. Hyvä ja sopiva hierontaote. Tulen varaamaan ajan tulevaisuudessakin uudestaan.”

 

 

 

Hieroja Klaukkala

 

Olen Jukka Saikkonen, koulutettu hieroja. Olen tehnyt itse pitkään istumatyötä, joten ymmärrän erityisen hyvin istumatyön aiheuttamat sekä fyysiset että henkiset rasitukset. Olen saanut omiin vaivoihini paljon apua säännöllisen hieronnan sekä liikunnan avulla ja nyt haluan auttaa myös sinua saamaan yhtä hyviä tuloksia.

 

Muutamia Jukan asiakkaiden kommentteja: 

“Jukalle iso peukku, kolunnut klaken hierojia läpi. Ja tämä oli ” 

“Sain helpotusta niskajumiin ja selkävaivoihin. Päänsärky ja muut oireet ovat pysytelleet poissa hieronnan jälkeen. Loisto juttu!”

“Rauhallinen hieronta, mukavan tuntuinen ja luotettava hieroja”

 

 

Purentalihasten hieronta

 

Olen Kirsi Hara, valmistuin koulutetuksi hierojaksi joulukuussa 2022. Halusin vuosien toimistotöiden jälkeen oppia uuden ammatin, jossa voin auttaa ihmisiä rentoutumaan samalla hoitaen lihaskireyksiä. Tule lempeään mutta tehokkaaseen hierontaan, kun haluat hetkeksi päästä irti arjen kiireistä ja saada aikaa itsellesi.

Jos tunnet leukaperissä kireyttä, tule kokeilemaan purentalihasten hierontaa. Purentalihasten lisäksi hieron hoidon aikana myös niskan ja kaulan alueen lihakset.

 

 

 

Hieroja Leea Lindgren Klaukkala

Olen Leea Lillbäck, koulutettu hieroja.  Vuosien ura istumatyössä tietokoneen ääressä sai minut kiinnostumaan kehon hyvinvoinnista ja hakeutumaan hierojaksi. Ylläpidän kuntoani kävelemällä paljon, aktiiviharrastuksiini kuuluvat erilaiset solo- ja paritanssit sekä pilates. Olen lajin innoittamana myös suorittanut PilatesHealth I -tason ohjaajakoulutuksen. 

Olen löytänyt omat hyvinvoinnin tukipilarini työstäni ja liikuntaharrastuksistani ja nyt haluan auttaa sinua voimaan paremmin. Tehdään siis yhdessä hoitosuunnitelma juuri sinun tarpeitasi ajatellen. Halutessasi annan mielelläni kotihoito-ohjeita edesauttamaan hyvinvointiasi. 

Tervetuloa rentoutumaan tai hakemaan apua vaivoihisi, katsotaan mitä saamme yhdessä aikaiseksi!

*** Leea on tällä hetkellä vanhempainvapaalla ***

 

Alla kommentteja Leean asiakkailta: 

”Iloinen ja energinen hieroja. Hyvä kuuntelija! Keskittyy asiakkaaseen. Antaa vinkkejä arkeen. Rauhalliset ja vakaat otteet.”

”Rauhallinen hieronta, pystyi myös rentoutumaan. Hieronnalla oli silti vaikutus, vaikka ei hierottu mustelmille asti.”

”Ammattitaitoinen, asiakkaasta hänen tarpeistaan ja hyvinvoinnista kiinnostunut lämminhenkinen ammattilainen.”

 

VARAA AIKA TÄÄLTÄ

 

 

 

Fysioterapeutti Klaukkala

 

Olen Natalia Mäkinen, koulutukseltani fysioterapeutti ja sitä kautta myös hieroja. Hoidossani yhdistän syvähieronnan ja manuaalisen terapian otteita. Jokainen hieronta on yksilöllisesti räätälöity.

 

Tarvittaessa annan vinkkejä liittyen tuki-ja liikuntaelimistöön.

Vapaa-ajallani liikun säännöllisesti ja harrastuksiini kuuluu: karate, ulkoilu, retkeily, koski- ja retkimelonta.

 

Muutamia Natalian asiakkaiden kommentteja: 

“Napakat ja hyvät otteet.”

“Löysi ainakin minulta selän/niskan ongelmakohdat ja käsitteli niitä rauhallisesti/varmasti.”

“Kuunteli ongelmakohdat ja keskittyi niihin.”

 

 

 

 

Olen Salla Akomehule, koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Olen valmistunut urheiluhierojaksi Helsingin hieronta-akatemiasta v. 2002. Koulutetun hierojan ammattitutkinnon suoritin Helsingissä v. 2003. Lisäksi kouluttauduin pilatesohjaajaksi v.2006.

Flow yoga ohjaajaksi kouluttauduin vuonna 2014. Näitä ammattitaitoja olen hyödyntänyt Sinua varten.

Olen työskennellyt niin kylpylässä kuin ulkomaillakin, mutta kaikkialla ihmisillä on saman tyyppiset vaivat.

Tahdon auttaa Sinua voimaan paremmin, siksi olen täällä.

Hoidan Sinut kokonaisvaltaisesti myös pienet yksityiskohdat huomioon ottaen. Kuuntelevat käteni löytävät ongelmakohdat kehostasi. Sinä voit vaan rentoutua ja antaa ajan kulua.

Sydäntäni lähellä ovat myös terveelliset elämäntavat ja eläimet, joita on kaksi ystävää kotona. Harrastan liikuntaa monipuolisesti.

Mottoni: ”pysähdy – rentoudu – nauti“

 

”Salla on rauhallinen ja kuunteleva hieroja, jolla on lempeän tehokas ote.”

 

VARAA AIKA TÄÄLTÄ

 

Asiakastyytyväisyys on ollut niin hyvällä tasolla, että voimme luvata sinulle 100% tyytyväisyystakuun ensimmäisellä kerralla. Sinä siis maksat vain siinä tapauksessa, että olet tyytyväinen palveluun.

 

Vastaanottomme sijaitsee Klaukkalassa, osoitteessa Klaukkalantie 56 B.

Klaukkalan keskustasta moottoritielle päin ajaessa noin 50m ison valomainoksen jälkeen kääntyy pieni hiekkatie oikealle. Kyltissä lukee 52, 54, 56. Tien päässä on alla olevassa kuvassa näkyvä rakennus. Pihalta löytyy hyvin parkkitilaa. Sisäänkäynti on kulman takana. Oven vierestä löytyy ovikello, jossa lukee HierontaKlaukkala.

Maksutapoina toimii yleisimmät maksukortit, ePassin Hyvinvointipassi,  Smartumin Hierontasaldo sekä Eazybreak hierontaetu.

 

Hieroja Klaukkala

 

 

VARAA AIKA TÄÄLTÄ

 

 

 

 

 

Tykkää ja seuraa Facebookissa

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

 

Hieronnan vaikutuksista

Hieronta on kokemuksena usein erittäin rentouttava sekä miellyttävä. Kiireisinä aikoina se on erinomainen hemmottelukeino ja hyvä tapa saada hetki aikaa itsellesi.

Varsinkin istumatyöntekijöillä lihakset altistuvat usein pitkään jatkuvalle staattiselle jännitykselle. Ja usein oireetkin ovat pahimmillaan juuri pitkän työpäivän jälkeen, aineenvaihdunnan ollessa häiriintynyt. Hieronta on erittäin hyvä tapa saada lihastesi aineenvaihdunta toimimaan ja sitä kautta vähentää staattisen jännityksen aiheuttamia kipuja ja jumeja.

Urheilijoille ja liikunnan harrastajille hieronta on hyvä keino vähentää lihasten väsymystä ja lihasjännitystä sekä lisätä lihasten kimmoisuutta. Hoito voi ennaltaehkäistä niitä pieniä vammoja, jotka usein ovat suoritusta haittaamassa, riippumatta siitä onko huipulle tähtäävä urheilija vai satunnaisliikkuja. Hieronta myös nopeuttaa palautumista urheilusuorituksesta tai muusta rasituksesta.

Hieronnassa voit käydä joko säännöllisesti tai nauttia vain yksittäisestä kerrasta, riippuen täysin sinun ja kehosi tilanteesta. Mielestämme hyvä hieroja myös kuuntelee asiakkaan tarpeita ja suosittelee tarpeiden mukaista hoitosuunnitelmaa.

 

 

Hieronnan vasta-aiheet eli tilanteet jolloin hierontaa tulisi välttää

Joissakin tilanteissa on parempi välttää hierontaa. Kaikki alla mainituista vasta-aiheista eivät välttämättä ole esteenä hieronnalle, mutta ne täytyy ottaa huomioon hoidon toteutuksessa.

 • Akuutit lihasvammat
 • Akuutit tulehdukset
 • Kuume, flunssa
 • Akuutit ihosairaudet
 • Laskimotukokset, valtimokovettumatauti
 • Aktiivinen (tulehdusvaiheessa oleva) nivelreuma, lihasreuma ja kihti
 • Verenvuototauti
 • Suurentuneet imurauhaset
 • Akuutissa vaiheessa oleva syöpä
 • Tyrä
 • Spastiset halvaukset
 • Humalaista tai krapulaista asiakasta emme myöskään hiero

Haluamme ehdottomasti, että hieronta on turvallista sinulle. Jos sinulla on jokin yllä mainituista vasta-aiheista, pyydä lääkäriäsi arvioimaan ensin onko hieronta sinulle sopivaa hoitoa. 

VARAA AIKA TÄÄLTÄ